19.05.2020 г., 7:28 ч.  

Простѝ 

  Поезия » Любовна
693 3 3

Простѝ, че пак ще го напиша.
Простѝ, задето замълчах.
Простѝ, че още те обичам.
Простѝ ми и задето не успях!
Да те спечеля и да си моя.
От сън превърнах те в мечта.
Научих, губи се без воля,
а аз победа исках – без борба!

Простѝ, че ще си тръгна млад.
Живей! Живота е прекрасен!
Простѝ, задето не можах –
в сърцето твое да оставя отпечатък!
Простѝ, че пак ти пиша.
По един и същи начин.
И преди да спра да дишам –
"Ти си най-прекрасното момиче"!

 

Калоян К. (Завръщането, 2020)

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??