11.09.2008 г., 12:18 ч.

Прости, любов 

  Поезия » Любовна
653 0 12

     



Любов, дойде и си отиде,

и така е всеки път.

Миговете са броени,

колко бързо те летят.

 

Пролука търсим сред прегради,

отново да се съберем .

Ръце отново да протегнем,

щом на любовта се отдадем.

 

Трудно е, любов, с тебе,

но имаш своята цена.

С нещо евтино и лесно

мога ли да те сменя?

 

Любов не винаги се дава,

дар е тя от небеса.

Монета тя не е разменна

с петаче да я заменя.

 

Ръце към нея ще протягам,

много ясно го разбрах.

Исках само да е лесно,

прости, че се разколебах.

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??