Прости ми любов, че раних те така
и оставих те сляпа от болка,
аз не искам да плачеш сирота, сама,
свита в мислите толкова болни.
Знай, че белег с виновност нося сега,
но с безгрешност кой ли го може,
до последно прострелвах свойта вина
и сърцето ми гложди ли, гложди.
Позволи на невежата моя душа
думи прости пред теб да измоли,
да затвори онази дълбока бразда,
що горчиво пред нас се разтвори.
© Сеси Всички права запазени