Aug 30, 2011, 4:45 PM

Прости ми 

  Poetry » Love
1307 1 20

 

Прости ми любов, че раних те така

и оставих те сляпа от болка,

аз не искам да плачеш сирота, сама,

свита в мислите толкова болни.

 

Знай, че белег с виновност нося сега,

но с безгрешност кой ли го може,

до последно прострелвах свойта вина

и сърцето ми гложди ли, гложди.

 

Позволи на невежата моя душа

думи прости пред теб да измоли,

да затвори онази дълбока бразда,

що горчиво пред нас се разтвори.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??