11.08.2023 г., 20:39 ч.

Прости ми 

  Поезия » Любовна
433 0 0

Прости ми че винаги досаждам 

Прости че времето ти изяждам 

 

Прости затова че без теб не мога 

Прости че ти създавам излишна тревога 

 

Прости че те търся без да ме искаш 

и не се отказвам дори да ме притискаш 

 

Прости ми че те сънувам 

Прости че без теб боледувам 

 

Прости ми че за мен няма други 

Прости,дори да нямам заслуги 

 

 

Ванеса Мирославова 

 

© Ванеса Мирославова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??