Aug 11, 2023, 8:39 PM

Прости ми 

  Poetry » Love
695 0 0

Прости ми че винаги досаждам 

Прости че времето ти изяждам 

 

Прости затова че без теб не мога 

Прости че ти създавам излишна тревога 

 

Прости че те търся без да ме искаш 

и не се отказвам дори да ме притискаш 

 

Прости ми че те сънувам 

Прости че без теб боледувам 

 

Прости ми че за мен няма други 

Прости,дори да нямам заслуги 

 

 

Ванеса Мирославова 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??