3.12.2007 г., 22:28 ч.

Прости ми! 

  Поезия » Любовна
753 0 3

Прости ми за туй,

                         че силно те обичам,

че всяка нощ лицето ти сънувам!

                        Прости ми, че сълзите

силно капят, парещи

                       когато теб те няма.

Прости на мен и моето сърце нещастно,

                       че по тебе бавно се разпада!

Прости ми, че когато

                     луната аз погледна,

виждам твоя облик,

                     че когато птичките

запеят, вместо песента им

                     чувам твоя глас!

Прости ми, че когато аз заспивам,

                     заспивам със усмивка,

а когато се събуждам плача

                      с болка силна!

Прости за туй, че силно те обичам!

                                      

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??