27.11.2008 г., 7:52 ч.

Прости ми 

  Поезия » Любовна
707 0 2

Прости ми греха, че се влюбих,

ако любовта изобщо е грях,

и с тази греховност събудих

копнежност, обич, летях!

 

 

Прости ми, че тъй безусловно

те пуснах в свойто сърце

и приютих тебе - условния,

с протегнати  жадно  ръце!

 

 

 

Прости ми, че толкова дълго

изпълваш дните с мечти,

прости, че също тъй дълго

душата за тебе трепти!

 

 

Прости ми, че с ранното утро

теб мисля и теб те зова,

прости, че с тебе заспивам

и теб искам още в съня!

© Вероника Валери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??