26.09.2004 г., 14:33 ч.

Прости ми 

  Поезия
1452 1 0
Прости ми любов моя,
прости за грешката голяма!
Знам не можах да оценя любовта твоя
и подействах с измама.
Сега плача, но късно е знам
как да спечеля отново доверието ти:
о, незнам.
Ти си всичко за мен.
Моля те дай ми последен шанс,
дори да не е както преди всичко между нас,
моля те само за още един шанс!

© Меги Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??