30.06.2007 г., 1:05 ч.

Прости ми 

  Поезия
799 1 2
Прости ми, че толкова много те обичам,
прости ми, че те търся с влюбени очи,
прости ми, че твойто име аз изричам,
прости, но сърцето ми не може да мълчи!

Прости ми, че безумно аз те искам,
прости ми, че ревнувам те дори,
прости ми, но си струва риска -
едничка радост си ми ти!

Прости ми, че до болка те раних -
не спирам да се мразя за това,
прости ми, че от теб не скрих
поредната сълза от самота!

Прости ми, че в съня си те докосвам
и твойто име пак отчаяно мълвя...
Не ми прощавай само за това,
че с друг не искам да те заменя!!!

© Радостина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??