20.07.2012 г., 11:25 ч.

Прости ми, майко 

  Поезия » Друга
845 1 0

Прости ми, майко

 

Прости ми, майко,

ако нещо пред тебе съм сгрешила,

прости ми от сърце!

Твоята любов и сила

я пазя в моето сърце.

 

Прости ми, майко,

че понякога не виждах

как мълчаливо си тъжала ти за нас.

В погледа ти дълго виждах

една сълза дълго да мълчи.

 

Прости ми, майко,

за отминалите грешки,

зная колко права си била.

Но любовта ти силна

виждахме ние, твоите деца.

 

Прости ми, майко,

вече съм голяма твоя дъщеря.

Но колко думи

не ти казах,

колко плаках след това!

 

Ти, майчице - прости ми!

Ти, която ме прегръщаше

със старчески ръце,

ти, майчице, за мене беше

икона с чисто и добро сърце!

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??