21.11.2004 г., 23:28 ч.

прости ми ти 

  Поезия
1407 0 0

прости ми ти

Надеждата,последната умира

и нито глас,нито стон,нито звук,

единствено сърцето ми пулсира,

усетих как душата ми умира.

Викам,но гласът ми не звучи,

тичам но до никъде нестигам

и единствено сълзите в моите очи

говорят,но едвали ще ги чуеш ти.

Тръгват те не ще се спрат,

бавно по лицето ми се стичат,

чертаят краткия си път,

но знаят че щастливи те ще се стопят.

Очите бавно си затварям,

сърцето спира да тупти,

единствено бележка ти оставям,

с думите \'\'прости ми ти\'\'

© Галя Крумова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??