20.03.2008 г., 17:30 ч.

Прости ни, скъпи татко 

  Поезия » Друга
1020 0 14

На този ден си тръгна от света.

Душата ти политна като птица,

но болката във нашите сърца

разгаря се отново с страшна сила.

 

 

Обичаме те, татко! И дано

отнякъде да можеш да ни виждаш.

Дано усещаш малко топлина

от сълзите ни парещо горчиви.

 

 

Дано нетленна твоята душа

да скита из небесните простори!

Дано очаква срещата си с нас,

дано в съня ни тя да проговори!

 

 

И нека бъде жива паметта!

И ако с нещо сме те наранили,

прости ни, скъпи татко, за това...

Неволно е било... Прости ни!

 

 

 

19.03.2008

Анна Дюлгерова

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??