6.11.2004 г., 21:01 ч.

Прости сърце 

  Поезия
1116 0 2
Прости за болката вечна,
за тихите мои сълзи,
за мъката нечовечна,
която ти причиних....

Прости за любовта, която
изживя със мен -
знам, бе чувсвто непознато
убиващо те всеки ден.

Прости че, убивах те бавно,
прости, че вслушвах се в теб,
че страданието ти бе забавно
на живота тъй свиреп...

Прощавай, сърце, че те мъча
прощавай за всичко, сърце,
както и за това че те мачках,
играейки на наивно дете.

© Яна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??