Имаш ли шанс сред десетките миди
да попаднеш на някоя бисерна;
също сред всички врабчета да видиш
орел как с мощта си ефира разсича;
сред акри от троскот - крем нежнолистен
твойта сетивност да гали и гуши;
сред слоеве шум - тежащ, непрочистен,
лелеяна песен само да слушаш;
имаш ли шанс да избягаш от ада -
чул си от някой - и рай съществува,
бъди благодарен! Рядкост тоз дар е!
Грабни го! Пази го! Случил си Чудо!
© Таня Донова Всички права запазени
Виктор, за мен е повече от удоволствие да те видя на страничката си!
Кети, без някои неща не можем, наистина... Благодаря и на теб, че сподели!