10.05.2021 г., 9:19 ч.

Простите неща 

  Поезия » Философска
616 0 1

Най-простите неща
нищичко не струват.
Най-простите неща
с парите не купуват.

 

Най-простите неща,
когато се споделят,
най-простите неща
събират не разделят.

 

Най-простите неща
най-трудно се постигат.
Най-простите неща
никога не стигат.

 

Най-простите неща
най-ценните са зная,
най-простите неща
водят през безкрая.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??