Най-простите неща
нищичко не струват.
Най-простите неща
с парите не купуват.
Най-простите неща,
когато се споделят,
най-простите неща
събират не разделят.
Най-простите неща
най-трудно се постигат.
Най-простите неща
никога не стигат.
Най-простите неща
най-ценните са зная,
най-простите неща
водят през безкрая.
© Рот Кив All rights reserved.