21.03.2017 г., 23:28 ч.  

Просто думи 

  Поезия » Любовна
402 1 3

Запиляна в очите маслинени,

днес потънах. Отроних „обичам те“.

Просто думи, сразени от сричане.

От повтаряне. Думи безсмислени.

 

В слепи улици хорица с кълчене

демонстрират поредното вричане.

Няма как да повторя „обичам те“.

Много дълго бях бездна овълчена.

 

Не пристъпвай към мен. Зимни пътища

са ръцете ми. Снежни кокичета.

И не знам как да кажа „обичам те“.

Ще наваксам със пролетни сънища.

© Плами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??