Mar 21, 2017, 11:28 PM  

Просто думи 

  Poetry » Love
403 1 3

Запиляна в очите маслинени,

днес потънах. Отроних „обичам те“.

Просто думи, сразени от сричане.

От повтаряне. Думи безсмислени.

 

В слепи улици хорица с кълчене

демонстрират поредното вричане.

Няма как да повторя „обичам те“.

Много дълго бях бездна овълчена.

 

Не пристъпвай към мен. Зимни пътища

са ръцете ми. Снежни кокичета.

И не знам как да кажа „обичам те“.

Ще наваксам със пролетни сънища.

© Плами All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??