3.05.2008 г., 11:31 ч.

Просто жена 

  Поезия
774 0 12

Аз не съм нито

вечната Амбър,

нито някоя

смела жена.

Аз родих се,

бях дете

и пораснах,

за да бъда

просто жена...

Да родя,

да обичам,

да страдам,

да мечтая,

нещичко

да творя.

И един ден

кротко

да стихна

в обятията

на майка Земя.

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??