2.04.2008 г., 8:44 ч.

Просто на шега 

  Поезия » Любовна
513 1 0

 

 

 Просто на шега

  

В трудните за мен моменти

ти беше с мен, подкрепи ме

и каза: "Не се тревожи, аз съм с теб!"...

За мен това бе много, ти докосна ми

душата и с горещи длани стопли

замръзналото ми от мъка сърце...

Никога не ще забравя трудните

за мен моменти, в които ти беше

с мен и ме даряваше с вниманието

си цяло...

На шега те срещнах и на шега те

приех, но ти се оказа толкова истински,

и стана част от мен...

Искам те такъв, какъвто си и те моля:

" Не се променяй!" ...

© Вали Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??