19.03.2009 г., 3:11 ч.

Просто надежда 

  Поезия » Друга
508 0 2

Живей сега, когато пролетта

луничките ти с обич нацелува,

когато над жасминов храст

усмивката на птица плува,

когато с пощурялото лилаво

дъгата теменужена рисува,

живей, със всеки изгрев над морето,

чети по стъпките, изгаряли сърцето,

но не поглеждай със тъга назад...

защото всяко връщане е грешка.

На ъгъла една надежда,

облечена от светлите ти мисли,

за тебе тихо се оглежда

и иска да ти подари сърце.

А на небето, както и в душата,

не пишат само богове...

 

© Джулиана Кашон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??