17.07.2008 г., 11:11 ч.

Просто опит :) 

  Поезия » Хумористична
686 0 8
 

Стойчо, моя душо, как да ти го обесна -

че фъф тебе чак до гуша съм потънала у любофта!

Щом тъ видя на чишмата да са миеш зарантъ,

дигам си фустана, ида да пера!

Погледни ме, Стойчо, моя душо, как щъ чистя, щъ ридя,

къща ш`ти  спретна, ш`ти готва, ш`те...

Шъ съм съблазнителна за тебе - от нощеска та до заранта,

после по нивята, пак у мен да ти е мисълтъ.

Че покрай тебе се се връткът некви мОми от селО, ама

кат мен ни можи се нагизяд - аз от друго съм тисто!

Я ма виж каква съм фръцла, как умело дупито въртя,

кат мойте лубеници, няма втори ни в града!

Стойчо, само губиш като си са усрамил така!!!

Ако ти ни щеш все ощи, аз - да знайш - целата гора!

За посмешище ще стана тука - ей като Фиданка,

дето й се смеят се!... Айди!  Ела измъкни ме, Стойчо,

стига си съ прайл на дете!

Вечер, мислиш, та не вждам, как ме скифташ през плета,

скрил се уж зад вимето на кравата?!

Ама тъй съ крава, Стойчо,  не музе!!!

Като врътнеш гръб към нея, а към мене гледаш се!

 

Що да ни е платоничнъ обичтъ, като може както кажеш, тъй да бъди тя!

Ш`ти пристана на момента, да ме видиш кат жина,

да ме оценяваш многократно, по сичките достойнства!!!

 

***

Никога те съм писала в такъв стил и ако не се е получило, добре, ще се разбере защо. :) Иначе  ми хрумна в главата изведнъж, докато се забавлявах с историите за Фиданка! :)

© Мартина Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Фръцла си я! Кът` ни мислиш...То прубльема й у Бонкуса!!! Ща знайш. Сапуня сакай - дет са мий с негу!
    На - сига ща ти ришим прубльема!
  • Ми Танчи, ко да праа, пробам, пробам, кащата упрах я цяла,
    цялата си Бонкус изхарчих, кат автомътичната пирялна съм станала
    Стойчо гледъ ме кът ръб!!!
    А шъ се невиди и на келемето, ама ощи зная, чи
    убръща съ слъд мене, да мъ скифта кък фъртъ дупито!
  • Утивай на чишмата сяка заран...се ше му земиш мисълта...

  • Усмивки!
  • фръцла ей, тоз мераааак, брееее
  • Интересен замисъл!

  • Ей това опредлено ме зарадва и разсмя! Благодаря ти страхотно е! И Определено се е получило!
  • не може всичко, което пишем да е пропито с дълбок смисъл (тъги, болки, размисли за екзистенциалното съществуване на човека ), трябва и забавни неща да има, а това е. Поздрави!
Предложения
: ??:??