17.12.2008 г., 13:40 ч.

Просто приятели 

  Поезия
993 0 2
В една компания с тебе бяхме
и като приятели се държахме,
но за миг ти се промени -
искаше да оставаме сами.

Тогава веднага разбрах,
намека в очите ти видях.
Щом погледнех в тях,
започвах да изпитвам страх.

Мислих дълго и реших
да ти напиша този стих,
в който истината да узнаеш
и от пръв поглед друг път да я познаеш.

Аз мога да бъда приятелка добра,
но не и търсената от теб жена.
С друга щастието си сподели,
а с мен приятел ти бъди.

© Илина Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??