29.08.2012 г., 13:44 ч.

Просто ще съм ничия 

  Поезия » Друга
538 0 4

Ще бъда с теб сега и завинаги,
до края с теб ще остана,
ако потъваш вечер в очите ми,
а сутрин с усмивка за мене изгряваш.

Ако в мене виждаш небето,
ако за теб съм Луна и звезда,
ако ме носиш дълбоко в сърцето,
ще прогоня твойта самота.

Ще бъда за теб топлината
на две обичащи ръце,
ще съм за тебе и дъгата,
преливаща във лунни цветове.

А иначе... ще съм до теб, но не и твоя,
няма да чуваш: "Обичам те!",
сърцето ми за теб ще се затвори,
иначе... просто ще съм ничия!

 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??