1.01.2014 г., 21:05 ч.

Просто си мълчим и се обичаме 

  Поезия » Любовна
536 0 0

Просто си мълчим и се обичаме

Залезите имат своите небета,
когато тръгват птиците,
тогава ние двамата
просто си мълчим и се обичаме.
Отсреща врабчетата ни се смеят
и в нас тишините стават цветни,
топлят се само с дъх.
Мистичен е този миг,
когато времето се препъва
в пясъчния часовник
и безвремието рисува с пръсти
топли кестени, останали от есента.
А ние двамата просто
си мълчим и се обичаме.

 

© Ванко Николов  (Starkmaster°   ®vn)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??