5.03.2008 г., 15:10 ч.

Просто така  

  Поезия » Бели стихове
921 1 4
Удряйте!
Грижливо или небрежно.
Нарочно.
Случайно.
Просто така.
Без прошка.
Не поискана и
дадена.
Без вина или грешка
(никой не е виновен).
Просто така.
Просто да е.
Простено.
Тук и сега.

Не по бузата!
В гръб.

Да е по-
леко.

© Божидар Пангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??