28.08.2008 г., 14:58 ч.

Просто така 

  Поезия » Любовна
899 0 3

Когато любовта отива си далеко,

идва нова някак сладкодумна и добра.

Когато любовта е сякаш вече ехо,

тогава новата е добре дошла!

 

 

Дай ми само лист да те опиша,

тънкописецът ми нежно да реди

слова откраднати. Но миговете дишат

сред морето и заливащите ги вреди.

 

 

Искам само точно да нарека

с някакво име емоциите си сега.

С красиви думи да ги облека.

Искам да ти ги изкажа: Така, така и пак така...

 

 

Така харесва ми да ме наричаш

така със тези нежни имена.

Така искам ти да ме обичаш.

И аз да те обичам пак така.

 

 

И все така да сме щастливи,

с усмивки искрени на тез уста.

Но не всички мечти са красиви

и не всички сбъдват се просто така...

© Моника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??