30.01.2007 г., 11:06 ч.

Просто Забрави 

  Поезия
782 0 2

            Забрави

 

Любовта ми имаше, загуби я!

Приятелството ми получи, захвърли го!

Недей вече да ми звъниш. Нищо не ми пиши.

Отивай при нея и ме забрави, ако ме помниш, нали!

За мен ти си прочетена книга... и колкото и пъти да те препрочитам, краят ще е винаги един и същ, изпълнен с болка и сълзи, и защо, за да си щастлив с нея ти, и да мислиш, че все още твоя. Ооо, не, ПРОСТО ЗАБРАВИ.

© ДиДиТо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??