1.06.2013 г., 10:27 ч.

Простор ми дай 

  Поезия » Любовна
545 0 0

Вземи от мойта топлина и с този огън

възпламени сърцето си студено.

Кажи"– Обичам те", наместо "– Сбогом".

Извикай гласно всичко спотаено.

 

Животът е един, а любовта – безкрайна.

Жените – милиони, аз – една.

Обичана, желана, нежна тайна,

която искам с теб да споделя.

 

Вземи от моя плам. Вземи жарта ми.

Не я превръщай в пепел, нито в прах.

Ти цял се потопи във любовта ми.

Пред нея не показвай своя страх.

 

Обичай ме по-силно и по-страстно.

Бъди мъжът на моите мечти.

Не ме заключвай някъде натясно.

Простор ми дай и с мене полети.

© Ивелина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??