Вземи от мойта топлина и с този огън
възпламени сърцето си студено.
Кажи"– Обичам те", наместо "– Сбогом".
Извикай гласно всичко спотаено.
Животът е един, а любовта – безкрайна.
Жените – милиони, аз – една.
Обичана, желана, нежна тайна,
която искам с теб да споделя.
Вземи от моя плам. Вземи жарта ми.
Не я превръщай в пепел, нито в прах.
Ти цял се потопи във любовта ми.
Пред нея не показвай своя страх.
Обичай ме по-силно и по-страстно.
Бъди мъжът на моите мечти.
Не ме заключвай някъде натясно.
Простор ми дай и с мене полети.
© Ивелина Георгиева All rights reserved.