23.07.2020 г., 8:14 ч.

Вапцаров 

  Поезия » Гражданска
625 0 0

Паднал геройски в борбата

в името на бъдещето и идеала,

охулен грубо от тълпата,

що дори със смъртта ти се е подиграла

и с мечтата, светлината и красотата,

с порива за въздух и простор,

ти жертва стана на злото и клеветата,

името ти нека изчистим от позор!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??