Управлява ни бандитски "елит",
претърпял мозъчен фалит.
А народът нещастен мизерува,
но това Бойко не го интересува.
Мутрите да са добре,
а населението ако ще да мре.
Трупат богатства шепа олигарси безбожни,
а хората се давят в проблемите тревожни.
Заливат ни с пропаганда отровна,
а за бедните е само неволята вековна.
Щом си организиран престъпник, си богат,
а за останалите - огнен ад.
Мафиотът, крадецът масово се почита,
а лидерът му народа не пита
ни за АКТА, ни за шистовия газ.
Бедност за масите, мъка за нас.
И в това време кално, ужасно,
някои хора си живеят прекрасно,
но за нас остава само трагедията голяма.
Ще се оправим ли, или няма?!
© Георги Всички права запазени
прокурори имат същата сполука
винаги може да ни убиват
в психиатрия да ни затриват.
От Европа това не ги притеснява
мафията нали ги улеснява.
Каквото поискат си изнасят
а боклуците си тука внасят.