29.04.2012 г., 15:52 ч.

Против проектозакона за детето 

  Поезия » Гражданска
354 0 0

Герберите депутати наследници нямат ли?

Да отнемат децата им - представяте ли си?

Защо се труди човек  цял живот?

За да го третират като скот?!

Празен дом - пълен приют!
Тъй ли ще доставят на децата уют? 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??