ПРОТИВОРЕЧИЕ
Искам да бъда твой роб,
но и да съм твой господар!
Искам да ме обичаш,
но и да ме мразиш!
Искам да ми вярваш,
но и да ме ревнуваш!
Искам да си всеки ден със мен,
но и да ми липсваш!
Искам да си вечно млада,
но и с мен да остарееш!
© Светослав Григоров Всички права запазени
Бой, секс до откат!
Но и гледай да не ти личи кефа!
Тук не казвам кой-кой ще е