2.11.2016 г., 22:45 ч.

Противоречия 

  Поезия » Философска, Гражданска, Друга
388 0 2

Проститутки

Цветни пръчки

Нарко дилъри

Мокри поръчки

Неплатени

Подценени

Подплатени

Пристрастени

Пробити вени

Тйин майки

Полицейски палки

Политически лидери

Кофти дилъри

Доносници

Кървави потници

Секс мания

Порно компания

Двуичен код

Онлайн живот

Интернет комфорт

Медиина помия

Илюзия в кутия

Социялна мрежа

Магистрала свежа

Онлайн отпадъци

Покрити недостатъци

Прикриване на слабостта

Технологията уби реалността

© Деко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??