Равнозначен е триумфът на провала,
когато деградира същността ти,
пък ти целуваш демоните в ада
и не желаеш да послушаш съвестта си.
Бавно се погуби, но защо ли?
Продаде ценността си за стотинки,
а някога говореше за вяра
пред дребните покварени душици.
Сега с охота само им слугуваш,
просто да извличаш дивиденти,
дори и с тях ти няма да заслужиш
нечии възкръснали надежди.
© Ивето Всички права запазени
Поздрав!!!