ПРОВОКИРАНИ МИСЛИ
На една обикновено тъжна моя позната с пожелание за повече усмивки!
Различни сме. И чувстваме различно.
Различно греят нашите очи.
Но в цялата си пъстра уникалност
и в мен, и в теб едно сърце тупти.
Ти гледаш често много драматично
и мрачно даже на света суров,
а в мен преобладава оптимизъм,
зареждам се от цвят и от любов.
Това не значи нито, че си лоша
или пък, че съм много аз добра.
Живеем всяка в своята си кожа
и чувстваме със свойте сетива.
По-важното за мене е сърцето,
което не остава безразлично.
Различни сме - страхотно е, че можем
по своему да плачем и обичаме...
© Мария Борисова Всички права запазени