Feb 23, 2008, 4:06 PM

Провокирани мисли 

  Poetry » Phylosophy
570 0 8

 

ПРОВОКИРАНИ МИСЛИ 

На една обикновено тъжна моя позната с пожелание за повече усмивки!

Различни сме. И чувстваме различно.

Различно греят нашите очи.

Но в цялата си пъстра уникалност

и в мен, и в теб едно сърце тупти.

Ти гледаш често много драматично

и мрачно даже на света суров,

а в мен преобладава оптимизъм,

зареждам се от цвят и от любов.

Това не значи нито, че си лоша

или пък, че съм много аз добра.

Живеем всяка в своята си кожа

и чувстваме със свойте сетива.

По-важното за мене е сърцето,

което не остава безразлично.

Различни сме - страхотно е, че можем

по своему да плачем и обичаме...

 

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??