Не е във устните,
и не в силуета;
очите ù пеят,
косите танцуват;
тактува сърцето
Това е мираж и илюзия,
игра е на сенки и фонова музика
по струни от мисли опънати в тръпка,
невинно-отровна лъжа,
следа от невидима стъпка;
а за вина
не може и дума да става,
просто тя е такава
Няма мистерия,
няма магия
и няма значение;
жива стихия
люлее вълнение
зад зеници дето се крие
Миглена, приятно ми е да те видя на страницата си!
Желая ви хубава вечер!