20.12.2017 г., 2:48 ч.

Прозвища и факти 

  Поезия » Философска
421 0 1

когато човек няма какво да каже
по- добре нищо да не казва
макар че то времето ще си покаже
прекрасно цвете ли е или язва

 

всеки е писател, всеки фотограф
онзи там мислител,
другия пък дава автограф
на незнаен покровител

 

прозвища хвърчат като мокър сняг
лепват ми се по стъклото
като буболечка или друга мръсна гад
потискат в мен доброто

 

гняв избива и ме кара да се мразя
лош човек ли съм или не съм
как доброто в мене да опазя
живея вече аз на сън

 

за тях не мисля и не чувствам
в мислите си аз вирея
емоциите си вън не пускам
инак не ще оцелея

© Unknown Всички права запазени

За сега и за в момента.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Че вън е опасно за здравето на емоциите - факт! Радвам се, че си намерил за себе си решение. Харесах творбата.
Предложения
: ??:??