* * * * *
Жестокостта на болката невинаги е равна на големината на грешката, съотнесена към чувството за съвест...
Съвестта определя силата на болката от осъзнаването на грешката и депресиращото усещане за срам, което е равно на възпитанието + интелекта на определения индивид!
В. Желязков
* * * * *
© Валентин Желязков Всички права запазени
Шегувам се, накара ме да си размърдам мозъчните клетки...