10.11.2007 г., 11:17 ч.

ПТИЦА И ВЪЛК 

  Поезия
678 0 5

                  ПТИЦА  И  ВЪЛК
            (Кое  допуснахте в душата си?)

                   Буря, дъжд  и  слънце...
                   Птица напява и пери, пери
                   волно   фини  крила...
                   Слънце нежно  ни гали... и
                   зарежда с обич  сърца.

                   А  човеци  жалки,
                   продали  съвест, трупат си пари...
                   Увълчени, озлобени,
                   вършат днес ред  злини...

                   Продали  човечност,
                   ВЕЛИЧИЯ, жалки  и нищожни,
                   погубващи  НАРОД...
                   А птицата  в  мен
                   жадува за друг живот...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??