2.02.2015 г., 17:56 ч.

Птиче 

  Поезия » Бели стихове
659 0 0

 

О, моя спътнице,

о моя душо,

дали да ти кажа

колко те обичам лудо

 

колко много съм със тебе –

цял изпълнен; в цялото

и на парчета време,

с което съм със тебе;

 

колко много мисля,

ти тука си

            със,

                   до

                        и во мене –

когато мисля за тебе,

когато пиша до тебе;

 

никой няма да може

           да ме разбере,

никой който не е бил

   затворен като мене;

 

като птиче във кафез,

но птиче което само

е дало сърцето си на тебе Еми...

 

24.05. 2012

ЦПЗ „Сточна гара”, София

© Александър Тоцев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??