16.02.2014 г., 15:35 ч.  

Птиче 

  Поезия » Любовна
794 0 2

Сега съм сам. Боли ме...

и мислите ми - ледена роса,

покриват всичко и умира

неизпята песента…

И птичето премръзнало се свива,

под тънката завивка на сланата,

и чака слънчевата топлинка…

        дланта на някого…

             за да го сгрее…

Последна болката умира.

Ръката где е?!

© Марин Урумов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??