Feb 16, 2014, 3:35 PM  

Птиче 

  Poetry » Love
796 0 2

Сега съм сам. Боли ме...

и мислите ми - ледена роса,

покриват всичко и умира

неизпята песента…

И птичето премръзнало се свива,

под тънката завивка на сланата,

и чака слънчевата топлинка…

        дланта на някого…

             за да го сгрее…

Последна болката умира.

Ръката где е?!

© Марин Урумов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??