12.06.2020 г., 14:32 ч.

Птичка 

  Поезия » Пейзажна
882 0 4

Навън е хладна юнска нощ
и само птича песен чувам отдалече.
Тя тишината разсече
и мислите ми повлече.

Птичка малка нека бъда,
за да мога дълго да пребъда.
Човешката съдба -
сега е моята присъда.

Искам волна да летя,
и хиляди места да посетя
Вятъра нека да усетя,
а за проблеми дори да не се сетя.

© Вики Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??