1.08.2007 г., 22:45 ч.

Пуловер за мен 

  Поезия
877 0 10
Вглъбена върху двете си ръце,
обличащи блестяща кука,
с лице на примерно дете,
щастливо в новата си скука.

Премисляш всичко - да се увериш,
дали ще можеш в крайна сметка
животът ни да подредиш,
както умелата си плетка.

© Ивайло Проданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??