12.01.2015 г., 23:22 ч.

Пуша и мисля 

  Поезия » Философска
392 0 0

Пуша пак и аз не знам защо

Нещо искам да потисна, да забравя

Знам не става, но все пак опитвам

То стои си каквото и да правя.

 

Неудовлетвореност, самота или друго

Едно такова странно чувство

Застой, бездействие, тягост

В дима всичко изглежда еднакво.

 

Цигари, пури, всичко пробвах

Сама съм и това не стига,

Всичко що ми пречеше отритнах

Ще се справя, оставете ме на мира.

 

Млада и зелена, но някак и узряла

Между капките все ходя, оцелявам

Тез пари и те все не стигат,

Но продължавам, падам, ставам.

 

И работата не върви тъй гладко, 

Някак друга си представях тази свобода

И да пуша все тъй сладко,

Най-хубаво си е у дома!

© Анонимна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??