12.03.2018 г., 16:40 ч.  

Пусни ме 

  Поезия » Любовна
1260 3 5

Пусни ме

 

Пусни ме, не мога да те нося,
не те живях, не бях любима,
по своя път да продължа
и друг да ме нарича мила!

 

Пусни ме, пожелай ми радост,
увехналите чувства прибери,
пусни ме с пролетния вятър,
в птичи полет за идните ми дни.

 

Моето ято е свободно, а любовта
е свобода. И нищо няма да ти взема...
давах, чаках, уморих се...
пусни ме, да си отида... за да продължа!

 

Пусни ме, не бях любима - 
към себе си искам да полетя
и нищо на тръгване не вземам, 

в стъпките ми само тишина! 


 

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Моя пролет »

16 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??